Voetreflex

Wat is reflexologie?
Reflexologie is de “oudste en natuurlijkste van alle andere therapieën”, wordt beweerd. Het is geschikt om te ontspannen, tot het behandelen van chronische klachten.
De afgelopen decennia heeft er zich een toename in ziekte plaatsgenomen door stress. De dagelijkse stress lijkt zich wel te intensiveren met als gevolg verstoringen in de relationele sfeer, werkverzuim, depressiviteit, etc.

Werking voetreflextherapie
Specifieke punten van de zenuwuiteinden op en onder de voeten worden gestimuleerd. Eenmaal gestimuleerd gaat er een boodschap via het ruggemerg (medula) tot het zenuwstelsel, de hersenen. Electrochemische boodschappen maken dat er correcties plaatsvinden in de reeds ontstane ziekten en zorgen voor een verbeterde communicatie tussen de hersenen en het aangetaste weefsel.

Reflexologie is dus een therapie die de oorzaak aanpakt en geen symptoombestrijding bevordert.

Voor wie?
Voetreflex is er voor iedereen! De therapie kan soms na één of enkele behandelingen je klacht laten verminderenen of zelfs laten verdwijnen. Voor chronische klachten zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelingen worden op de persoon afgestemd. En het kan uitstekend samenwerken met disciplines uit de reguliere gezondheidszorg en medicatie gebruik. Het is een geheel veilige therapie. 

In feite is de therapie effectief voor welke klacht maar ook.

Voel je vrij om hiernaar te informeren: info@e-body.nl