Voeding

Voeding en sport

Voor het onderdeel voeding in onze praktijk zie ook Voeding en leefstijl

Physique (eigenaar van e-Body) biedt Leefstijlcoaching in Arnhem aan middels individuele begeleiding om een actieve en gezonde leefstijl te bevorderen, met specifieke aandacht voor factoren zoals beweging, roken, alcohol, voeding en stress.

Het doel is om samen met jouw coach aanpassingen in jouw leefstijl te maken die leiden tot een gezondere manier van leven, waarbij gewichtsverlies een mogelijk doel kan zijn. Jouw leefstijlcoach analyseert jouw leefstijl en geeft je advies, met de mogelijkheid van e-coaching via Zoom. Het programma wordt aangepast aan jouw persoonlijke situatie , waarbij jij zelf het tempo bepaalt.

Leefstijlcoaching bij Physique Preventiecentrum in Arnhem wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering als onderdeel van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), maar het is ook mogelijk om leefstijlcoaching los daarvan te volgen tegen losse tarieven, waarbij sommige zorgverzekeraars (deels) de kosten kunnen vergoeden.

Wil je meer conditie, of juist meer kracht? Of wil je afvallen en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Ga dan naar Voeding en leefstijl of informeer via info@physique.nl