Samenwerkingen

Bij e-Body | energize your body hebben wij veel kennis in huis waar wij jou mee kunnen helpen. Wij begeven ons alleen niet op terreinen waar wij niet in gespecialiseerd zijn of die niet tot onze bevoegdheden behoren.

Daarom hebben wij een groot netwerk aan (fysio)therapeuten, behandelaars, trainers, etc. waar wij goed en nauw mee samenwerken.

Praktijken met wie wij nauw samenwerken:

Vrijwel alle specialisaties zijn vertegenwoordigd bij Fysio Physique in Arnhem, Arnhem-Zuid, Elst, Renkum, Oosterbeek, Otterlo en Wekerom.

Fysio Donders is al meer dan 35 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem Noord en omstreken. Zij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, sportblessures en nog veel meer…

Gezondheidscentrum Elisabethshof, gevestigd in het oude Elisabeth Gasthuis in Arnhem, is een multidisciplinair centrum waar u met al uw vragen op het gebied van gezondheid terecht kunt. Als team van osteopaten, fysiotherapeuten, podotherapeuten, re-integratie specialisten, sportmasseurs en personal trainers bieden zij de optimale zorg passend bij uw hulpvraag.
www.gc-elisabethshof.nl    www.osteopathieadfontes.nl    www.arnhemwestfysio.nl   www.yourhealthcoach.nl 

Overige partners op het gebied van sport en gezondheid:


Sporten, bewegen en coaching met plezier en resultaat, dat is waar Triumph Fitness voor staat. Martijn Huijnen zorgt ervoor dat je op jouw manier en wat voor jou fijn voelt, werkt naar je persoonlijke doelen. Het tempo bepaal je zelf, met zijn kennis en expertise zal hij je begeleiden en je de beste coaching en adviezen geven omtrent sport, bewegen en gezondheid!

Team Runnersworld Arnhem bestaat uit een diverse samenstelling lopers en trainers. Ieder met zijn of haar eigen kennis en kwaliteiten, maar allen gepassioneerd voor de loopsport. Voor deskundig advies en een professionele loopanalyse ben je hier aan het juiste adres.

Running-improvement richt zich op het sneller afleggen van een van tevoren bepaalde afstand. Door gebruik te maken van specifieke loop- en krachttraining en het analyseren van het voedingspatroon en ADL, kan er veel winst worden behaald. Er wordt gewerkt in cyclussen van 2,4, 6 of 8 maanden, afhankelijk van het evenement waaraan deelgenomen wordt. De groep zal nooit groter worden dan 12 lopers. Op deze manier is er altijd structuur, overzicht en individuele aandacht aanwezig voor de lopers. Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Kijk op de website voor verdere informatie, laat je motiveren en schrijf je in voor een proefles.