Samenwerkingen

Bij e-Body | energize your body hebben wij veel kennis in huis waar wij jou mee kunnen helpen. Wij begeven ons alleen niet op terreinen waar wij niet in gespecialiseerd zijn of die niet tot onze bevoegdheden behoren.

Daarom hebben wij een groot netwerk aan (fysio)therapeuten, behandelaars, trainers, etc. waar wij goed en nauw mee samenwerken.

Praktijken met wie wij nauw samenwerken:

Fysio Donders is al meer dan 35 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem Noord en omstreken. Zij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, sportblessures en nog veel meer…

Gezondheidscentrum Elisabethshof, gevestigd in het oude Elisabeth Gasthuis in Arnhem, is een multidisciplinair centrum waar u met al uw vragen op het gebied van gezondheid terecht kunt. Als team van osteopaten, fysiotherapeuten, podotherapeuten, re-integratie specialisten, sportmasseurs en personal trainers bieden zij de optimale zorg passend bij uw hulpvraag.
www.gc-elisabethshof.nl www.osteopathieadfontes.nl

Centrum voor Beweging & Therapie – Eindhoven
Ruim 50 jaar geleden begonnen als praktijk voor fysiotherapie, biedt het Centrum inmiddels een breed en compleet dienstenpakket aan. Meerdere disciplines werken samen aan een snel herstel van uw klachten of aan behoud en verbetering van uw fitheid. Onze missie is dan ook “Zorg voor een optimaal bewegend functioneren van patiënten en klanten”.

Overige partners op het gebied van sport en gezondheid:

Team Runnersworld Arnhem bestaat uit een diverse samenstelling lopers en trainers. Ieder met zijn of haar eigen kennis en kwaliteiten, maar allen gepassioneerd voor de loopsport. Voor deskundig advies en een professionele loopanalyse ben je hier aan het juiste adres.

Running-improvement richt zich op het sneller afleggen van een van tevoren bepaalde afstand. Door gebruik te maken van specifieke loop- en krachttraining en het analyseren van het voedingspatroon en ADL, kan er veel winst worden behaald. Er wordt gewerkt in cyclussen van 2,4, 6 of 8 maanden, afhankelijk van het evenement waaraan deelgenomen wordt. De groep zal nooit groter worden dan 12 lopers. Op deze manier is er altijd structuur, overzicht en individuele aandacht aanwezig voor de lopers. Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Kijk op de website voor verdere informatie, laat je motiveren en schrijf je in voor een proefles.

Chi-Mento is dé totale Healthclub van Arnhem. Supervised training, personal training, groepslessen, voedingsadvies, mindset, fysiotherapie en in samenwerking met e-Body ook sportmassage.
Wil je echt resultaat dan is Chi-Mento de aangewezen Healthclub.