Renée Shortz

Wie is Renée? 
Mijn naam is Renée Shortz.  Sinds 1 juli 2017 ben ik werkzaam voor e-Body als sportmasseur.  Je vindt mij op de locatie Sint Elisabethshof.

Ik ben niet altijd sportief geweest.  Feitelijk, toen ik jonger was, heb ik heel weinig aan sport gedaan. Toevallig had ik ook problemen met overgewicht.  In 2009 ben ik begonnen met hardlopen.  Op dat moment is alles veranderd.  Sindsdien heb ik tientallen halve-marathons gelopen, zelfs 7 marathons en alle afstanden daar tussen in.  Ik ben zelfs getrouwd met een fanatiek hardloper –  ik heb hem aangestoken!  Door mijn ervaring met hardlopen weet ik als geen ander wat sportmassage kan doen om een prestatie te verbeteren.  Ook heb ik in het verleden te kampen gehad met blessures. Alles wat ik meegemaakt heb, kan ik in de praktijk gebruiken.

Waarom sportmassage?
Ik heb al heel lang een loopbaan waar ik op kantoor zit, achter de computer, administratief werk.  In 2015 was er een moment in mijn leven dat ik bedacht om iets anders te gaan doen.  Ik heb besloten om de opleiding Sportmassage te doen bij het Gelders Opleidingsinstituut.  Direct daarna, in 2016 heb ik de opleiding sportzorgmasseur gevolgd en mijn diploma behaald.

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring en kennis uit te breiden door veel met verschillende mensen, zowel sporters als niet-sporters in aanraking te komen.  Mensen helpen op het gebied van sport geeft mij energie en inspiratie.  Mijn doel is niet alleen mensen met klachten en blessures te helpen of deze helpen te voorkomen, maar ook sporters goed voor te bereiden op hun specifieke doelen.

Sporten en reizen
Als ik niet aan het hardlopen ben, kun je mij vinden in de sportschool of op de fiets.  Als ik maar in beweging ben!  Ik houd ook van reizen en dat probeer ik  zoveel mogelijk te combineren met hardlopen.