Eva Barmentloo

Wie is Eva? 
Sport is mijn passie en uitlaatklep; of het nou hardlopen, wielrennen, zwemmen, hiken of krachttraining is.

Voordat ik aan de duursporten begon heb ik ongeveer 15 jaar aan fitness gedaan en recreatief volleybal en squash.

Waarom sportmassage?
Na mijn afgeronde opleidingen tot lerares Frans en Office manager, kwam ik op Papendal terecht bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen en NOC*NSF. Op deze inspirerende locatie is mijn voorliefde voor de sportsector alleen maar gegroeid. Werken met gedreven mensen om gezamenlijk naar een doel toe te werken was waar ik mij op wilde toeleggen.

Ik heb uiteindelijk mijn (commerciële) functies gedag gezegd en besloot te gaan doen waar mijn hart ligt. En dat is een combinatie van sport en masseren! Het is geweldig om het resultaat te zien dat door middel van massage iemand, of het nou een sporter is of een niet-sporter, geholpen wordt zijn of haar lichamelijke conditie te verbeteren of blessures te vermijden.

Na de opleiding sportmassage, die ik in 2011 met een diploma heb afgerond, heb ik nog de opleiding hotstonemassage en cuppingtherapie gevolgd en blijf ik mij ontwikkelen op het gebied van massages, (sport)verzorging, voeding en trainingen.

e-Body | energize your body
Direct na de opleiding tot sportmasseur ben ik mijn eigen praktijk e-Body gestart. e-Body staat voor energie en evenwicht, zowel lichamelijk als mentaal. Een gezond brein zorgt voor een gezond lichaam.

Naast mijn praktijk e-Body ben ik tot juni 2016 franchisenemer geweest van Sportmassage026 in Arnhem en Sportmassage024 in Nijmegen, beide onderdeel van Sportmassageplus31. Deze praktijken (4 locaties in Arnhem en 2 in Nijmegen) heb ik met veel plezier en enthousiasme opgericht en ‘grootgebracht’. Vanaf juni 2016 werk ik uitsluitend nog voor e-Body en richt ik mij vooral op sportmassage als ook op ontspanningsmassage of een combinatie hiervan.
Daarnaast heb ik in augustus 2017 de opleiding “Voeding en sport” afgerond met als doel dit in de praktijk te implementeren om jou als sporter en mens nog meer te kunnen ondersteunen om jouw doelen te behalen.

Italië
Ik ben regelmatig in Italië te vinden, om te genieten van de rust en natuur, maar ook lekker actief en sportief bezig te zijn. 

Mijn naam is Eva Barmentloo en sinds juni 2011 gediplomeerd sportmasseur, ondernemer en sportief levensgenieter.

Specialisaties:

Sportmassage
Ontspanningsmassage
Hotstonemassage
Cupping
Medical Taping
Zwangerschapsmassage
Voedingsadvies
Mobility Trainer

Opleidingen in het kort:

Sportmassage ESPO (2011)
Cuppingtherapie (2011)
Hotstonemassage (2011)
Medical Taping Concept (2012)
Specialisatie in lage rugpijnklachten (2014)
Core stability (2015)
Voeding en sport (2017)
Deep muscular Technics (2017)
Manuele wervelcorrecties en Tenniselleboog behandeling (2018)
Mobility Trainer Level 1, 2 en 3 (2019)