Nieuws

Tijden – locaties en behandelaars, er is het e.e.a. gewijzigd…..
Onze openingstijden zijn de afgelopen periode nogal aangepast, wij kunnen ons voorstellen dat je dit niet helemaal helder meer voor ogen hebt. Dat gaan we met dit bericht, plus het overzicht op onze pagina openingstijden enigszins proberen te verhelpen.
In principe zijn wij nu dagelijks geopend, met uitzondering van het weekend. (Op zaterdag worden er alleen trainingen gegeven, zondag hebben wij nodig om ons weer op te laden voor de week die komen gaat.)
Onze behandelaars zijn:  Mauro (sport- en ontspanningsmassage, voedingsadvies, trainingsadvies); Marieke (sport-en ontspanningsmassage, Deep Muscular Technics en binnenkort ook cupping); Nikki (sport- en ontspanningsmassage, fysiotherapeutisch advies) en Eva (dryneedlingtherapie, sportmassage, cupping, powerwalktrainingen en personal/kracht training).
Jacky (sport-en ontspanningsmassage) zal wanneer zij in Nederland is ook inspringen. Chandra (voetreflexologie, voetmassage en auriculotherapie) gaat zich toeleggen op het geven van opleidingen in dit vakgebied en zal niet structureel meer behandelingen uitoefenen.
Wat betreft de locaties: wij maken nog altijd gebruik van de locatie op de Velperweg in Arnhem en Arnhemsestraatweg in Velp, beide van Fysio Donders. Daarnaast zijn wij ook te vinden in het Gezondheidscentrum St. Elisabethshof in Arnhem (vlakbij CS, richting Oosterbeek). In Eindhoven houden wij praktijk in het Centrum voor Beweging en Therapie aan de Jasonstraat.
(Geplaatst 10 februari 2022)

Afspraak maken via de website
Vanaf 1 januari 2020 werken wij met een online agenda. Dit betekent dat jij nu ook zelf een afspraak kunt inplannen via onze website! Voor jou is het overzichtelijk wie, wanneer en waar beschikbaar is en voor ons scheelt het in ‘puzzelwerk’ om iedereen geplaatst te krijgen op de gewenste momenten. Daardoor kunnen wij ons meer bezig houden met zaken waar we goed in zijn…namelijk masseren 😉
Kijk wanneer we voor jou beschikbaar zijn op:  ONLINE AFSPRAAK  
(Geplaatst 16 januari 2020)

AVG – Privacyverklaring enzovoorts….
Het is je vast niet ontgaan, vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit bericht informeren wij onze klanten hoe wij aan deze nieuwe wetgeving zullen voldoen.

De invoering van de AVG is van invloed op ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van klanten of personeel. Dus ook op onze praktijk. De meest voor de hand liggende persoonsgegevens zijn naam, adres, telefoonnummer en dergelijken, maar ook een IP-adres kan beschouwd worden als persoonsgegeven.

Kennisgeving van deugdelijke verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van jou verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit jouw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en gegevens die gerelateerd zijn aan jouw gezondheid. We verwerken jouw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als (sport)massagepraktijk aan te bieden.
Jouw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om je berichten te sturen over onze diensten. Op dit moment is ons beleid om jou alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij geen promotiemateriaal. Je kunt natuurlijk altijd laten uitschrijven voor deze berichten door ons te mailen op info@e-body.nl
We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen indien nodig, binnen e-Body gedeeld tussen jouw behandelende sportmasseurs. Alleen met jouw (schriftelijke) toestemming zullen wij gegevens uit jouw dossier delen met derden zoals trainers, fysiotherapeuten of andere specialisten.
Onze privacyverklaring kunt je vinden op onze website. Mocht je deze verklaring per e-mail of post willen ontvangen dan kun je ons bereiken op onze gebruikelijke e-mail- en postadressen of ons bellen of een bericht sturen.
(Geplaatst 28 mei 2018)

Facebookpagina
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, speciale openingstijden of acties? Like dan onze Facebookpagina. Hierop melden wij ook alle last minute opties voor de behandelingen. Dus twijfel je of we plek hebben als jij besluit vanavond nog een behandeling te willen, check het even!