Nieuws

Update coronabeleid e-Body

Met ingang van 5 oktober 2020 heeft onze beroepsgroep het dringende advies gekregen een mondkapje te dragen in de praktijk. Onze behandelaars zullen dit advies opvolgen. Voor jou als cliënt geldt: een advies om een mondkapje te dragen, geen verplichting. Tijdens de behandeling in buikligging mag het mondkapje sowieso af!
(Geplaatst 9 oktober 2020)

Behandelingen bij e-Body tijdens Corona – hoe gaat dit in zijn werk?  

Zoals je waarschijnlijk al vernomen hebt, zijn wij vanaf maandag 11 mei weer geopend. We maken alleen afspraken met cliënten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. 

Je kunt dus geen afspraak maken als je behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door het RIVM. 

Kwetsbare personen of mensen met een zwakke gezondheid zijn mensen van 70 jaar en ouder en mensen die één van deze aandoeningen hebben: 

 • Afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen; 
 • Chronische hartaandoeningen; 
 • Diabetes mellitus (suikerziekte); 
 • Ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie; 
 • Verminderde weerstand tegen infecties: 
  • Door medicatie voor auto-immuunziekten, 
  • Na orgaantransplantatie,
  • Bij hematologische aandoeningen (bloedziekten),
  • Bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is, 
  • Bij chemotherapie en/of bestraling van kankerpatiënten,
  • Een hiv-infectie (in overleg met behandelaar).  

Je kunt geen afspraak maken als jij (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten hebt: 

 • (neus)verkoudheid
 • hoesten, kuchen of niezen
 • loopneus
 • keelpijn
 • verhoging (= tot 38 graden) of koorts (>38 graden)
 • kortademigheid
 • hoofdpijn
 • branderige ogen 
 • moeheid
 • je ziek voelen
 • diarree

Pas als je 24 uur klachtenvrij bent kun je een afspraak maken. 

Mocht je je niet prettig voelen om jouw gemaakte dan wel bestaande afspraak na te komen, dan hebben wij daar uiteraard onder de gegeven omstandigheden alle begrip voor. 

Aanvullende maatregelen in onze praktijk:
Wat vragen wij van jou? 

 • Algemeen geldt: geen handen schudden, handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en gebruik van papieren zakdoekjes.
 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraak tijd bij ons binnen.
 • Kom alleen, het aantal personen in de praktijk houden wij graag beperkt. 
 • Bij binnenkomst was je jouw handen (of gebruik je de handalcohol).
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar. 
 • Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurkrukken, tafeloppervlakken en stoelen aan te raken met jouw handen. 
 • Houdt er rekening mee dat toiletgebruik alleen in uitzonderlijke gevallen toegestaan is. 
 • Twijfel je over jouw gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact op met ons om te overleggen of de afspraak door kan gaan. 
 • Betaling vindt plaats via pinbetaling (contactloos) of b.v. een betaalverzoek. 
 • Geannuleerde afspraken vanwege gezondheidsoverwegingen zullen wij niet in rekening brengen. 
 • Volg altijd de instructies van de behandelaar op. 
 • Wij hopen op jouw begrip dat als gevolg van deze situatie jouw afspraak wellicht later plaatsvindt dan dat je had gehoopt. 

Onze voorzorgsmaatregelen: 

 • De behandelaar heeft geen ziekteverschijnselen. 
 • Wij geven geen hand bij binnenkomst. 
 • Na iedere cliënt reinigen en desinfecteren wij alle vervuilde oppervlakken en ruimtes waar jij bent geweest. 
 • Wij ventileren de behandelkamer. 
 • Wij informeren voorafgaand aan de afspraak bij jou of je gezond bent en niet in een risicogebied bent geweest.

Wij kijken er naar uit om jou weer van dienst te kunnen zijn zoals je dat van ons gewend bent. Zijn er nieuwe ontwikkelingen, dan informeren wij jou natuurlijk direct! 

Blijf gezond en tot gauw!
(Geplaatst 8 mei 2020 – aangepast 20 augustus 2020)
 

Sportmassage bij Chi-Mento
Vanaf heden is Chi-Mento gaan samenwerken met e-Body voor de sportmassage. De trainers van Chi-Mento signaleren veel klachten wat niet zo gek is in deze huidige maatschappij waarin je veel in een slechte houding zit en veel stress wordt ervaren. Inspanning is goed, maar ontspanning net zo belangrijk.
Iedere maandag ochtend (9:00-12:00) is er de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een sportmassage bij Marieke. Voor inplannen van een afspraak raadpleeg een van de trainers of maak direct online een afspraak.
(Geplaatst 4 februari 2020)

Afspraak maken via de website
Vanaf 1 januari 2020 werken wij met een online agenda. Dit betekent dat jij nu ook zelf een afspraak kunt inplannen via onze website! Voor jou is het overzichtelijk wie, wanneer en waar beschikbaar is en voor ons scheelt het in ‘puzzelwerk’ om iedereen geplaatst te krijgen op de gewenste momenten. Daardoor kunnen wij ons meer bezig houden met zaken waar we goed in zijn…namelijk masseren 😉
Kijk wanneer we voor jou beschikbaar zijn op:  ONLINE AFSPRAAK  
(Geplaatst 16 januari 2020)

Voetreflexologie/Auriculo november-december 2019
De behandelaars bij e-Body zijn altijd bezig om hun kennis en vaardigheden zo up to date mogelijk te houden en waar mogelijk uit te breiden met nieuwe technieken. Op dit moment is Chandra bezig met een bijscholing in Brazilië. Zij zal na 13 december weer beschikbaar zijn voor behandelingen met de nieuwste technieken, kennis en ervaringen.
(Geplaatst 18 november 2019)

Nieuwe locatie Eindhoven!
We zijn inmiddels al een maandje bezig, dus we kunnen het nu ook wel officieel bekend maken: e-Body | energize your body is uitgebreid met een nieuwe locatie, in Eindhoven! Nikki zal de honneurs waarnemen en de behandelingen uitvoeren in het Centrum voor Beweging en Therapie aan de Jasonstraat 3. Voor het laatste nieuws vanuit Eindhoven, volg dan onze Facebookpagina.
(Geplaatst 6 oktober 2019)

Nieuwe start – nieuwe medewerker – nieuw aanbod
Na een heerlijke zomervakantie, zijn al onze masseurs weer vol energie aan de slag. Een zomer waarin plannen verder werden uitgebouwd of zelfs al heel concreet en definitief zijn geworden!
Wij zijn blij dat we kunnen melden dat ons team is uitgebreid met Chandra Toelsie. Chandra zal bij ons vanaf 1 september starten met voetreflexologie, auriculo (oor) therapie en voetmassage.
Wil je meer informatie over voetreflexologie, lees dan hier verder. Wil je weten met welke enthousiaste therapeute je te maken zult krijgen, hier vind je meer informatie over haar.
Verder kunnen we ‘voorzichtig’ melden dat we bezig zijn met een nieuwe locatie en een nieuwe samenwerking!
(Geplaatst 2 september 2019)

Online afspraak inplannen – testfase
Via onze Facebookpagina kun je nu online je afspraak inplannen. Jouw afspraak is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen! Laat dus altijd je mailadres en telefoonnummer achter.
(Geplaatst 7 juni 2019)

AVG – Privacyverklaring enzovoorts….
Het is je vast niet ontgaan, vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit bericht informeren wij onze klanten hoe wij aan deze nieuwe wetgeving zullen voldoen.

De invoering van de AVG is van invloed op ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van klanten of personeel. Dus ook op onze praktijk. De meest voor de hand liggende persoonsgegevens zijn naam, adres, telefoonnummer en dergelijken, maar ook een IP-adres kan beschouwd worden als persoonsgegeven.

Kennisgeving van deugdelijke verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van jou verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit jouw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en gegevens die gerelateerd zijn aan jouw gezondheid. We verwerken jouw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als (sport)massagepraktijk aan te bieden.
Jouw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om je berichten te sturen over onze diensten. Op dit moment is ons beleid om jou alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij geen promotiemateriaal. Je kunt natuurlijk altijd laten uitschrijven voor deze berichten door ons te mailen op info@e-body.nl
We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen indien nodig, binnen e-Body gedeeld tussen jouw behandelende sportmasseurs. Alleen met jouw (schriftelijke) toestemming zullen wij gegevens uit jouw dossier delen met derden zoals trainers, fysiotherapeuten of andere specialisten.
Onze privacyverklaring kunt je vinden op onze website. Mocht je deze verklaring per e-mail of post willen ontvangen dan kun je ons bereiken op onze gebruikelijke e-mail- en postadressen of ons bellen of een bericht sturen.
(Geplaatst 28 mei 2018)

Afgestudeerd!
Nikki heeft inmiddels haar diploma behaald en mag zich nu officieel fysiotherapeut noemen! Inmiddels is zij ook al werkzaam als fysiotherapeut, maar blijft zij ons team ondersteunen als sportmasseur. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Heeft u fysio gerelateerde vragen, dan kunt u deze tijdens de behandeling ook aan haar stellen.
(Geplaatst 25 mei 2018)

Facebookpagina
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, speciale openingstijden of acties? Like dan onze Facebookpagina. Hierop melden wij ook alle last minute opties voor de behandelingen. Dus twijfel je of we plek hebben als jij besluit vanavond nog een behandeling te willen, check het even!

Nieuwe partner – Indoor Action
We zijn superblij dat we Indoor Action aan onze lijst met samenwerkende partners kunnen toevoegen! Sport jij bij Indoor Action èn heb je een membercard? Dan ontvang je ook nog eens standaard 10% korting* op een behandeling bij e-Body.
Je kunt terecht bij een van onze bekende locaties, maar vanaf nu kun je ons ook bij Indoor Action zelf vinden. Voorlopig zal dit op de woensdagavond zijn, dus wil je hier gebruik van maken, maak dan snel een afspraak!
*op vertoon van de membercard
(Geplaatst op 9 januari 2018)

Dieper liggende spieren worden nog beter aangepakt!
Afgelopen weekend (25, 26 nov ’17) heeft Eva de cursus Deep Muscular Technics gevolgd.

Het aantal mensen dat last heeft van chronische fysieke klachten neemt alleen maar toe. Deze klachten kunnen diverse oorzaken hebben:
 • Stress en overbelasting
 • Repeterende bewegingen
 • Een verkeerde lichaamshouding
 • Letsel na een ongeluk of medische ingreep
 • Sportletsel of sportgerelateerde klachten
Veel voorkomende klachten zijn:
 • Nek-, schouder- en rugklachten
 • Hoofdpijn- en migraineklachten
 • RSI (CANS) klachten

Met Deep muscular technics  kunnen alle bovengenoemde klachten goed behandeld worden.
(Geplaatst op 27 november 2017)

Uitbreiding team
Met ingang van 1 juli 2017 is onze praktijk uitgebreid met twee sportmasseurs; Nikki en Renée. Door deze uitbreiding kunnen wij jou nog beter van dienst zijn!

Dat betekent ook dat onze openingstijden uitgebreid zijn. Je kunt nu elke dag bij ons terecht op één van de locaties.
(Geplaatst op 1 juli 2017)