Nieuws

Gezocht: ZZP Sportmasseur(s) voor e-Body voor meerdere locaties:
Arnhem/ Huissen/ Renkum/ Rheden/ Wekerom. 

Physique biedt via e-Body | energize your Body (www.e-Body.nl) (sport)massages aan op 3 locaties in Arnhem, waarbij een synergie ontstaat tussen e-Body, de sportscholen en/of de fysiotherapiepraktijken. Vanwege de toenemende vraag naar (sport)massages en het succes van de afgelopen 12,5 jaar, zijn onze 4 ZZP sportmasseurs volgeboekt en is uitbreiding van het team gewenst. We zoeken geschikte kandidaten voor Arnhem (bij locatie www.hetsportlokaal.nl), Renkum en Wekerom (Fysiolocatie Physique), Rheden en Huissen (Fysio locatie FMD+ www.fmdplus.nl). Als ZZP Sportmasseur bij e-Body / Physique ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele sportmassages aan onze cliënten. Je werkt nauw samen met ons fysiotherapieteam om de algehele gezondheid en het welzijn van de cliënten te bevorderen.

Verantwoordelijkheden:

  1. Uitvoeren van sportmassages op basis van de individuele behoeften van de cliënten.
  2. Het bieden van expertise op het gebied van spierherstel en blessurepreventie.
  3. Het evalueren van de gezondheidsgeschiedenis van cliënten en het aanpassen van de massagebehandeling dienovereenkomstig.
  4. Samenwerken met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals om een geïntegreerde benadering van gezondheidszorg te waarborgen.
  5. Klanten adviseren over oefeningen en zelfzorgtechnieken om het herstel te ondersteunen.

Kwalificaties:

  1. Afgeronde opleiding tot sportmasseur (NGS /ESPO).
  2. Registratie als ZZP’er en voldoen aan belasting- en bedrijfsvoorschriften (bij voorkeur aangesloten bij beroepsvereniging).
  3. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken.
  4. Kennis van anatomie, fysiologie en blessurepreventie.
  5. Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig te werken als sportmasseur.

Locatie: Arnhem, Huissen, Renkum, Rheden, Wekerom.

Aanbod: Als ZZP Sportmasseur bij e-Body/Physique heb je de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen en te profiteren van een stimulerende werkomgeving waarin professionele groei wordt aangemoedigd. De gewenste locatie is bespreekbaar. Je kunt ervoor kiezen om op één locatie te werken, maar er is ook ruimte om op meerdere locaties te werken. Je komt te werken in een gezellig (fysio)team dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer. 

Vergoeding: Marktconforme vergoeding als ZZP-er. 

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Stuur je cv en motivatie naar eugene@physique.nl. Voor meer info over de vacature kun je bellen naar 026-3700243, contactpersoon Eugène Bongers.
(Geplaatst 16 februari 2024)

Belangrijk nieuws: Overname e-Body | energize your Body door Physique Preventiecentrum B.V.
Met ingang van 1 December 2023 zal e-Body | energize your body, de gezondheidspraktijk welke ik (Eva)  inmiddels 12,5 jaar gerund heb, overgenomen worden door Physique Preventiecentrum B.V. 

Zoals je wellicht weet ben ik een deel van het jaar werkzaam in Italië voor mijn onderneming Origo Sports & Health en heb ik mijn aandacht en energie daar nodig om de reizen welke wij organiseren succesvol te laten verlopen. Dan komt de aandacht welke ik voor e-Body moet hebben in het gedrang.
Ik wil voorkomen dat dit merkbaar/voelbaar is door jou als klant, door de toppers van mijn team (Marieke, Mauro en Bram) en alle partners van e-Body. 

Dat heeft mij doen besluiten om het organisatorische deel van e-Body af te stoten. Ik blijf werkzaam als sportmasseur en dryneedlingtherapeut binnen e-Body, dus je zult nog steeds met mij kunnen afspreken voor een behandeling zoals je gewend bent.

Kortom voor jou als klant verandert er nauwelijks iets, je zult gewoon van onze diensten gebruik kunnen blijven maken zoals je dat altijd al deed.
Klik hier voor het persbericht. (Geplaatst 24 november 2023)

Nieuw (maar voor sommigen een bekend) gezicht bij e-Body in Arnhem!
Wij vinden het altijd prettig om startende sportmasseurs een kans te bieden om werkervaring op te doen en ‘meters te maken’. Daarbij komt dat wij ook wel weer een extra paar handen kunnen gebruiken. Vanaf 1 oktober komt Bram de Beurs ons team versterken. Bram is een allround buitensporter en is bekend bij e-Body doordat hij hier regelmatig onder handen genomen is. Vanaf nu ligt hij niet meer op de behandeltafel, maar staat hij ernaast om zelf te behandelen! (Geplaatst 28 september 2023)

Nieuwe samenwerking op trainings- en coachingsgebied
Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij op een juiste en prettige manier traint, met een goede begeleiding zijn wij de samenwerking met Triumph Fitness aangegaan. Sporten, bewegen en coaching met plezier en resultaat, dat is waar Triumph Fitness voor staat. Martijn Huijnen zorgt ervoor dat je op jouw manier en wat voor jou fijn voelt, werkt naar je persoonlijke doelen. Het tempo bepaal je zelf, met zijn kennis en expertise zal hij je begeleiden en je de beste coaching en adviezen geven omtrent sport, bewegen en gezondheid!  (Geplaatst 4 augustus 2023)

Trainingsweken Italië
Samen met onze partner Origo Sports& Health bieden wij trainingsweken aan geheel naar jouw wensen. Wij regelen de accommodatie, goede en gezonde voeding (ontbijt, lunch en diner), sportmassages en naar wens trialroutes, mtb-routes met of zonder gids, hikes, de mooiste fietsroutes enz. Je slaapt in een appartement, geschikt voor 4 personen, of in een grotere accommodatie in het mooie dorpje Cervarezza (RE). Het appartement heeft een afgesloten privé garage waar je jouw fiets (of auto natuurlijk) veilig kunt stallen. In de periode maart t/m september staan wij voor je klaar! Neem contact op voor de mogelijkheden via origoliving@gmail.com 
(Geplaatst 8 februari 2023)

Sponsoring triathlete Heleen Moes
Vol trots kunnen wij melden dat e-Body het komende jaar sponsor zal zijn van Heleen Moes. Heleen maakt in 2023 de overstap naar prof en dan kunnen wij niet anders dan ervoor zorgen dat ze fit en heel blijft! Wil je meer weten over de ambities van Heleen, kijk dan op haar site www.heleenmoes.run
(Geplaatst 11 januari 2023)

Triggerpointtherapie
Nieuw in ons aanbod is triggerpointtherapie. We hadden al dryneedling in ons gamma, maar daar is nu ook apart triggerpointtherapie bij gekomen. Mauro heeft eind november met succes de opleiding afgerond en staat te popelen om zijn kennis en kunde te kunnen toepassen. Wil je meer weten of het ervaren, vraag het Mauro! 
(Geplaatst 29 december 2022)

Afspraak maken via de website
Vanaf 1 januari 2020 werken wij met een online agenda. Dit betekent dat jij nu ook zelf een afspraak kunt inplannen via onze website! Voor jou is het overzichtelijk wie, wanneer en waar beschikbaar is en voor ons scheelt het in ‘puzzelwerk’ om iedereen geplaatst te krijgen op de gewenste momenten. Daardoor kunnen wij ons meer bezig houden met zaken waar we goed in zijn…namelijk masseren 😉
Kijk wanneer we voor jou beschikbaar zijn op:  ONLINE AFSPRAAK  
(Geplaatst 16 januari 2020)

AVG – Privacyverklaring enzovoorts….
Het is je vast niet ontgaan, vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit bericht informeren wij onze klanten hoe wij aan deze nieuwe wetgeving zullen voldoen.

De invoering van de AVG is van invloed op ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van klanten of personeel. Dus ook op onze praktijk. De meest voor de hand liggende persoonsgegevens zijn naam, adres, telefoonnummer en dergelijken, maar ook een IP-adres kan beschouwd worden als persoonsgegeven.

Kennisgeving van deugdelijke verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van jou verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit jouw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en gegevens die gerelateerd zijn aan jouw gezondheid. We verwerken jouw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als (sport)massagepraktijk aan te bieden.
Jouw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om je berichten te sturen over onze diensten. Op dit moment is ons beleid om jou alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij geen promotiemateriaal. Je kunt natuurlijk altijd laten uitschrijven voor deze berichten door ons te mailen op info@e-body.nl
We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen indien nodig, binnen e-Body gedeeld tussen jouw behandelende sportmasseurs. Alleen met jouw (schriftelijke) toestemming zullen wij gegevens uit jouw dossier delen met derden zoals trainers, fysiotherapeuten of andere specialisten.
Onze privacyverklaring kunt je vinden op onze website. Mocht je deze verklaring per e-mail of post willen ontvangen dan kun je ons bereiken op onze gebruikelijke e-mail- en postadressen of ons bellen of een bericht sturen.
(Geplaatst 28 mei 2018)

Facebookpagina
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, speciale openingstijden of acties? Like dan onze Facebookpagina. Hierop melden wij ook alle last minute opties voor de behandelingen. Dus twijfel je of we plek hebben als jij besluit vanavond nog een behandeling te willen, check het even!