Nieuws

Trainingsweken Italië
Samen met onze partner Origo Sports& Health bieden wij trainingsweken aan geheel naar jouw wensen. Wij regelen de accommodatie, goede en gezonde voeding (ontbijt, lunch en diner), sportmassages en naar wens trialroutes, mtb-routes met of zonder gids, hikes, de mooiste fietsroutes enz. Je slaapt in een appartement, geschikt voor 4 personen, of in een grotere accommodatie in het mooie dorpje Cervarezza (RE). Het appartement heeft een afgesloten privé garage waar je jouw fiets (of auto natuurlijk) veilig kunt stallen. In de periode maart t/m september staan wij voor je klaar! Neem contact op voor de mogelijkheden via origoliving@gmail.com 
(Geplaatst 8 februari 2023)

Sponsoring triathlete Heleen Moes
Vol trots kunnen wij melden dat e-Body het komende jaar sponsor zal zijn van Heleen Moes. Heleen maakt in 2023 de overstap naar prof en dan kunnen wij niet anders dan ervoor zorgen dat ze fit en heel blijft! Wil je meer weten over de ambities van Heleen, kijk dan op haar site www.heleenmoes.run
(Geplaatst 11 januari 2023)

Nieuwe tarieven 2023
Natuurlijk willen wij niet onze uitdaging jouw probleem maken, maar we kunnen helaas niet anders dan onze tarieven in 2023 aan te passen. Voor de actuele tarieven kijk dan hier.
(Geplaatst 29 december 2022)

Triggerpointtherapie
Nieuw in ons aanbod is triggerpointtherapie. We hadden al dryneedling in ons gamma, maar daar is nu ook apart triggerpointtherapie bij gekomen. Mauro heeft eind november met succes de opleiding afgerond en staat te popelen om zijn kennis en kunde te kunnen toepassen. Wil je meer weten of het ervaren, vraag het Mauro! 
(Geplaatst 29 december 2022)

Tijden – locaties en behandelaars, er is het e.e.a. gewijzigd…..UPDATE 29-12-22
Onze openingstijden zijn de afgelopen periode nogal aangepast, wij kunnen ons voorstellen dat je dit niet helemaal helder meer voor ogen hebt. Dat gaan we met dit bericht, plus de online agenda enigszins proberen te verhelpen.
In principe zijn wij nu dagelijks geopend, met uitzondering van het weekend. (Op zaterdag worden er alleen trainingen gegeven, zondag hebben wij nodig om ons weer op te laden voor de week die komen gaat.)
Onze behandelaars zijn:  Mauro (sport- en ontspanningsmassage, triggerpointtherapie, voedingsadvies, trainingsadvies en krachttraining); Marieke (sport-en ontspanningsmassage, Deep Muscular Technics); Jaime (sport- en ontspanningsmassage, fysiotherapeutisch advies) en Eva (dryneedlingtherapie, sportmassage, cupping, powerwalktrainingen en personal/kracht training).
Jacky (sport-en ontspanningsmassage) zal wanneer zij in Nederland is ook inspringen.
Wat betreft de locaties: wij maken nog altijd gebruik van de locatie op de Velperweg in Arnhem en Arnhemsestraatweg in Velp, beide van Fysio Donders. Daarnaast zijn wij ook te vinden in het Gezondheidscentrum St. Elisabethshof in Arnhem (vlakbij CS, richting Oosterbeek). Nieuw is de locatie ShapeShifters op de Vlamoven in Arnhem. In Eindhoven houden wij praktijk in het Centrum voor Beweging en Therapie aan de Jasonstraat.
(Geplaatst 10 februari 2022 – update 29 december 2022)

Nieuwe medewerker locatie Eindhoven
Sinds 1 november jl. heeft er in Eindhoven een switch plaatsgevonden. Nikki gaat het avontuur aan met haar gezinnetje in Costa Rica! Heel stoer en een grote stap, alleen maar respect voor zo een beslissing. Wij wensen haar natuurlijk alle geluk toe. 
Met het vertrek van Nikki kwam ook het dilemma “wat doen we met Eindhoven”… Hier kwam heel smooth een oplossing voor in de vorm van Jaime, een jonge fysiotherapeut uit Spanje die in Nederland op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Jaime is met ingang van 1 november bij ons aan de slag gegaan als sportmasseur, maar ook dryneedlingtherapeut. Dus nu kunnen jullie ook in Eindhoven terecht voor dryneedling! Wij zijn blij met deze nieuwe ‘aanwinst’ in ons team.
(Geplaatst 24 november 2022)

Afspraak maken via de website
Vanaf 1 januari 2020 werken wij met een online agenda. Dit betekent dat jij nu ook zelf een afspraak kunt inplannen via onze website! Voor jou is het overzichtelijk wie, wanneer en waar beschikbaar is en voor ons scheelt het in ‘puzzelwerk’ om iedereen geplaatst te krijgen op de gewenste momenten. Daardoor kunnen wij ons meer bezig houden met zaken waar we goed in zijn…namelijk masseren 😉
Kijk wanneer we voor jou beschikbaar zijn op:  ONLINE AFSPRAAK  
(Geplaatst 16 januari 2020)

AVG – Privacyverklaring enzovoorts….
Het is je vast niet ontgaan, vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit bericht informeren wij onze klanten hoe wij aan deze nieuwe wetgeving zullen voldoen.

De invoering van de AVG is van invloed op ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van klanten of personeel. Dus ook op onze praktijk. De meest voor de hand liggende persoonsgegevens zijn naam, adres, telefoonnummer en dergelijken, maar ook een IP-adres kan beschouwd worden als persoonsgegeven.

Kennisgeving van deugdelijke verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van jou verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit jouw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en gegevens die gerelateerd zijn aan jouw gezondheid. We verwerken jouw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als (sport)massagepraktijk aan te bieden.
Jouw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om je berichten te sturen over onze diensten. Op dit moment is ons beleid om jou alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij geen promotiemateriaal. Je kunt natuurlijk altijd laten uitschrijven voor deze berichten door ons te mailen op info@e-body.nl
We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen indien nodig, binnen e-Body gedeeld tussen jouw behandelende sportmasseurs. Alleen met jouw (schriftelijke) toestemming zullen wij gegevens uit jouw dossier delen met derden zoals trainers, fysiotherapeuten of andere specialisten.
Onze privacyverklaring kunt je vinden op onze website. Mocht je deze verklaring per e-mail of post willen ontvangen dan kun je ons bereiken op onze gebruikelijke e-mail- en postadressen of ons bellen of een bericht sturen.
(Geplaatst 28 mei 2018)

Facebookpagina
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, speciale openingstijden of acties? Like dan onze Facebookpagina. Hierop melden wij ook alle last minute opties voor de behandelingen. Dus twijfel je of we plek hebben als jij besluit vanavond nog een behandeling te willen, check het even!