Nieuws

The battle: e-Body vs. Corona – for now Corona wins… 
Lieve klanten – sporters – vrienden van e-Body,
Het zal jou gisteren niet ontgaan zijn dat de maatregelen omtrent het Corona virus aangescherpt zijn.
Aangezien sportmassage onder een zogenoemd ‘contactberoep’ valt, zijn ook wij verplicht onze activiteiten tijdelijk te stoppen.
Concreet wil dit voor jou zeggen dat jouw afspraak tussen nu en 6 april sowieso niet door kan gaan. Hiervan heb je inmiddels bericht gehad via email.
 
We weten niet of we ná 6 april of 1 juni weer aan de slag kunnen, maar zodra dit weer kan ben je natuurlijk meer dan welkom in onze praktijken!
 
In de tussentijd willen wij jou wel tips geven om je lichaam goed te onderhouden. Dit zal zijn in de vorm van mobiliteit en stabiliteitsoefeningen – tips voor massagegrepen welke je zelf kunt toepassen – etc.
Ook kun je nogsteeds terecht voor (online) voedingsadviezen of voedingsschema’s.
 
Wil je ons in de tussentijd een steuntje in de rug geven? Wij bieden onze strippenkaart voor behandelingen van 30-45-60 minuten vooral nú aan.
Voor jou op dit moment een kleine investering in ons, zodat wij volop aan de slag kunnen als we straks weer open zijn!
Neem dan even contact op met ons via info@e-body.nl
 
Tot die tijd: stay healthy – stay fit! We’ll be back soon!!
Team e-Body | energize your body
Chandra, Marieke, Nikki, Renée en Eva


Sportmassage bij Chi-Mento

Vanaf heden is Chi-Mento gaan samenwerken met e-Body voor de sportmassage. De trainers van Chi-Mento signaleren veel klachten wat niet zo gek is in deze huidige maatschappij waarin je veel in een slechte houding zit en veel stress wordt ervaren. Inspanning is goed, maar ontspanning net zo belangrijk.
Iedere maandag ochtend (9:00-12:00) is er de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een sportmassage bij Marieke. Voor inplannen van een afspraak raadpleeg een van de trainers of maak direct online een afspraak.
(Geplaatst 4 februari 2020)

Afspraak maken via de website
Vanaf 1 januari 2020 werken wij met een online agenda. Dit betekent dat jij nu ook zelf een afspraak kunt inplannen via onze website! Voor jou is het overzichtelijk wie, wanneer en waar beschikbaar is en voor ons scheelt het in ‘puzzelwerk’ om iedereen geplaatst te krijgen op de gewenste momenten. Daardoor kunnen wij ons meer bezig houden met zaken waar we goed in zijn…namelijk masseren 😉
Kijk wanneer we voor jou beschikbaar zijn op:  ONLINE AFSPRAAK  
(Geplaatst 16 januari 2020)

Voetreflexologie/Auriculo november-december 2019
De behandelaars bij e-Body zijn altijd bezig om hun kennis en vaardigheden zo up to date mogelijk te houden en waar mogelijk uit te breiden met nieuwe technieken. Op dit moment is Chandra bezig met een bijscholing in Brazilië. Zij zal na 13 december weer beschikbaar zijn voor behandelingen met de nieuwste technieken, kennis en ervaringen.
(Geplaatst 18 november 2019)

Nieuwe locatie Eindhoven!
We zijn inmiddels al een maandje bezig, dus we kunnen het nu ook wel officieel bekend maken: e-Body | energize your body is uitgebreid met een nieuwe locatie, in Eindhoven! Nikki zal de honneurs waarnemen en de behandelingen uitvoeren in het Centrum voor Beweging en Therapie aan de Jasonstraat 3. Voor het laatste nieuws vanuit Eindhoven, volg dan onze Facebookpagina.
(Geplaatst 6 oktober 2019)

Nieuwe start – nieuwe medewerker – nieuw aanbod
Na een heerlijke zomervakantie, zijn al onze masseurs weer vol energie aan de slag. Een zomer waarin plannen verder werden uitgebouwd of zelfs al heel concreet en definitief zijn geworden!
Wij zijn blij dat we kunnen melden dat ons team is uitgebreid met Chandra Toelsie. Chandra zal bij ons vanaf 1 september starten met voetreflexologie, auriculo (oor) therapie en voetmassage.
Wil je meer informatie over voetreflexologie, lees dan hier verder. Wil je weten met welke enthousiaste therapeute je te maken zult krijgen, hier vind je meer informatie over haar.
Verder kunnen we ‘voorzichtig’ melden dat we bezig zijn met een nieuwe locatie en een nieuwe samenwerking!
(Geplaatst 2 september 2019)

Online afspraak inplannen – testfase
Via onze Facebookpagina kun je nu online je afspraak inplannen. Jouw afspraak is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen! Laat dus altijd je mailadres en telefoonnummer achter.
(Geplaatst 7 juni 2019)

AVG – Privacyverklaring enzovoorts….
Het is je vast niet ontgaan, vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wetgeving van toepassing op gegevensbescherming: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met dit bericht informeren wij onze klanten hoe wij aan deze nieuwe wetgeving zullen voldoen.

De invoering van de AVG is van invloed op ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt van klanten of personeel. Dus ook op onze praktijk. De meest voor de hand liggende persoonsgegevens zijn naam, adres, telefoonnummer en dergelijken, maar ook een IP-adres kan beschouwd worden als persoonsgegeven.

Kennisgeving van deugdelijke verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van jou verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit jouw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en gegevens die gerelateerd zijn aan jouw gezondheid. We verwerken jouw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als (sport)massagepraktijk aan te bieden.
Jouw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om je berichten te sturen over onze diensten. Op dit moment is ons beleid om jou alleen te informeren over belangrijke ontwikkelingen en sturen wij geen promotiemateriaal. Je kunt natuurlijk altijd laten uitschrijven voor deze berichten door ons te mailen op info@e-body.nl
We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen indien nodig, binnen e-Body gedeeld tussen jouw behandelende sportmasseurs. Alleen met jouw (schriftelijke) toestemming zullen wij gegevens uit jouw dossier delen met derden zoals trainers, fysiotherapeuten of andere specialisten.
Onze privacyverklaring kunt je vinden op onze website. Mocht je deze verklaring per e-mail of post willen ontvangen dan kun je ons bereiken op onze gebruikelijke e-mail- en postadressen of ons bellen of een bericht sturen.
(Geplaatst 28 mei 2018)

Afgestudeerd!
Nikki heeft inmiddels haar diploma behaald en mag zich nu officieel fysiotherapeut noemen! Inmiddels is zij ook al werkzaam als fysiotherapeut, maar blijft zij ons team ondersteunen als sportmasseur. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Heeft u fysio gerelateerde vragen, dan kunt u deze tijdens de behandeling ook aan haar stellen.
(Geplaatst 25 mei 2018)

Facebookpagina
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, speciale openingstijden of acties? Like dan onze Facebookpagina. Hierop melden wij ook alle last minute opties voor de behandelingen. Dus twijfel je of we plek hebben als jij besluit vanavond nog een behandeling te willen, check het even!

Nieuwe partner – Indoor Action
We zijn superblij dat we Indoor Action aan onze lijst met samenwerkende partners kunnen toevoegen! Sport jij bij Indoor Action èn heb je een membercard? Dan ontvang je ook nog eens standaard 10% korting* op een behandeling bij e-Body.
Je kunt terecht bij een van onze bekende locaties, maar vanaf nu kun je ons ook bij Indoor Action zelf vinden. Voorlopig zal dit op de woensdagavond zijn, dus wil je hier gebruik van maken, maak dan snel een afspraak!
*op vertoon van de membercard
(Geplaatst op 9 januari 2018)

Dieper liggende spieren worden nog beter aangepakt!
Afgelopen weekend (25, 26 nov ’17) heeft Eva de cursus Deep Muscular Technics gevolgd.

Het aantal mensen dat last heeft van chronische fysieke klachten neemt alleen maar toe. Deze klachten kunnen diverse oorzaken hebben:
  • Stress en overbelasting
  • Repeterende bewegingen
  • Een verkeerde lichaamshouding
  • Letsel na een ongeluk of medische ingreep
  • Sportletsel of sportgerelateerde klachten
Veel voorkomende klachten zijn:
  • Nek-, schouder- en rugklachten
  • Hoofdpijn- en migraineklachten
  • RSI (CANS) klachten

Met Deep muscular technics  kunnen alle bovengenoemde klachten goed behandeld worden.
(Geplaatst op 27 november 2017)

Uitbreiding team
Met ingang van 1 juli 2017 is onze praktijk uitgebreid met twee sportmasseurs; Nikki en Renée. Door deze uitbreiding kunnen wij jou nog beter van dienst zijn!

Dat betekent ook dat onze openingstijden uitgebreid zijn. Je kunt nu elke dag bij ons terecht op één van de locaties.
(Geplaatst op 1 juli 2017)