Hotstonemassage

Wat is hotstonemassage? 
Hotstonemassage is masseren met warme stenen, dit is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne, snelle tijd.
De massage wordt gegeven met basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn door invloed van water en zand door de jaren heen gepolijst. Basaltstenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, daardoor slaan ze de warmte goed op en kunnen ze deze geleidelijk weer afgeven. De stenen zijn 2 – 12 cm groot. De stenen worden verwarmd tot ongeveer 42 graden Celcius. De stenen worden op het lichaam geplaatst en daarna wordt het met olie ingesmeerde lichaam gemasseerd met handen en de warme stenen.

Wat gebeurt er met mijn lichaam?
De warmte van de stenen en de massage zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden, orgaanfuncties gestimuleerd worden en het lichaam weer in balans komt. Hotstonemassage is de ultieme ontspanningsmassage!

Voor wie?
Hotstonemassage is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan totale ontspanning, met spier en/of zenuwpijnen, fybromyalgie, stress, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, burnout, etc.

Geef bij het maken van je afspraak aan dat het om een hotstonemassage gaat, in verband met de nodige voorbereidingstijd. Hotstonemassages worden alleen in de hoofdpraktijk gegeven.