Dave Vaughan

Wie is Dave?
Mijn passie voor mensen en verandering is wat mij inspireert. Aangezien ik het grootste deel van mijn leven in Kaapstad, Zuid-Afrika heb gewoond, heb ik een voorliefde voor de mooie natuur en het buitenleven. Toen ik opgroeide, was sport altijd mijn medicijn: surfen, hardlopen en rugby waren mijn eerste liefdes.

Nadat ik mijn dienstplicht bij defensie had vervuld, ging ik aan de slag als sportcoach en jeugdadviseur. Ik ben 31 jaar getrouwd met een Nederlandse vrouw en heb twee kinderen die in Nederland wonen en studeren. Ik ben de afgelopen twee jaar een trotse Arnhemmer geworden en hoewel ik elk jaar de Kaap bezoek om mijn familie te zien, heb ik het gevoel dat Arnhem thuis is.  

Als triatleet in de competitieve leeftijdsgroep moet ik mijn lichaam goed kennen.  Mijn belangrijkste werk van de afgelopen vijfentwintig jaar heeft betrekking op holistisch welzijn. Ik heb nog steeds de hoop dat de wereld zich zal aanpassen en een meer welzijn manier van leven zal aannemen. Welzijn omvat een aantal intelligenties – wij moeten mentaal, emotioneel en fysiek gezond zijn om wellness te ervaren.

Waarom sportmassage?
Sportmassage is een van de vele manieren waarop we aan onze behoefte aan een gezonde levensstijl kunnen voldoen, omdat het zowel onze fysieke mobiliteit als onze mentale en emotionele mobiliteit aanspreekt. Flexibiliteit en veerkracht zijn in wezen hetzelfde. 

Ervaring
Mijn leerreis heeft mij ertoe gebracht het volgende te bestuderen om beter toegerust te zijn om mijn klanten van dienst te zijn: ik ben gediplomeerd Life Coach, gekwalificeerd Ironman Coach, als ook een Enneagram en Heartstyles Coach. Verder ben ik een geregistreerd financiële planner en een gecertificeerde sportmasseur.   

Specialisaties
Sportmassage
Life Coach
Ironman Coach
Enneagram Coach
Heartstyles Coach
Financieel Planner