Over e-Body - uw behandelaar

Sport is mijn passie en uitlaatklep; of het nou hardlopen is of wielrennen.

Voordat ik aan deze duursporten begon heb ik ongeveer 15 jaar aan fitness gedaan en recreatief volleybal en squash.

Na mijn opleidingen tot lerares Frans en Office manager, kwam ik op Papendal terecht bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen en NOC*NSF. Op deze inspirerende locatie is mijn voorliefde voor de sportsector alleen maar gegroeid. Werken met gedreven mensen om gezamenlijk naar een doel toe te werken was waar ik mij op wilde toeleggen.

Ik heb uiteindelijk mijn (commerciële) functies gedag gezegd en besloot te gaan doen waar mijn hart ligt. En dat is een combinatie van sport en masseren! Het is geweldig om het resultaat te zien dat door middel van massage iemand, of het nou een sporter is of een niet-sporter, geholpen wordt zijn of haar lichamelijke conditie te verbeteren of blessures te vermijden.

Na de opleiding sportmassage die ik in 2011 met een diploma heb afgerond, heb ik nog de opleiding hotstonemassage en cuppingtherapie gevolgd en blijf ik mij ontwikkelen op het gebied van massages, verzorging en voeding.

Direct na de opleiding tot sportmasseur ben ik mijn eigen praktijk e-Body gestart. e-Body staat voor energie en evenwicht, zowel lichamelijk als mentaal. Een gezond brein zorgt voor een gezond lichaam.

Naast mijn praktijk e-Body ben ik tot juni 2016 franchisenemer geweest van Sportmassage026 in Arnhem en Sportmassage024 in Nijmegen, beide onderdeel van Sportmassageplus31. Deze praktijken (4 locaties in Arnhem en 2 in Nijmegen) heb ik met veel plezier en enthousiasme opgericht en 'grootgebracht'. Vanaf juni 2016 werk ik uitsluitend nog voor e-Body en richt ik mij op zowel sportmassage als op ontspanningsmassage of een combinatie hiervan.

Daarnaast ben ik bezig met de opleiding “Voeding en sport” en ben ik regelmatig in Italië te vinden waar ik een B&B aan het oprichten ben waar mensen kunnen genieten van de rust en natuur, maar ook lekker actief en sportief bezig kunnen zijn. Uiteraard kan men dan ook van een (sport)massage genieten!

Mijn naam is Eva Barmentloo en sinds juni 2011 gediplomeerd sportmasseur, ondernemer en levensgenieter. 

 

Opleidingen in het kort: 

Sportmassage ESPO (2011)
Cuppingtherapie (2011)
Hotstonemassage (2011)
Medical Taping Concept (2012)
Specialisatie in lage rugpijnklachten (2014)
Core stability (2015)
Voeding en sport (in opleiding)

Overige opleidingen:

Officemanagement (2000)
Lerarenopleiding Frans (1999)

 

Met ingang van 1 juli 2017 is de praktijk uitgebreid met twee sportmasseurs, Nikki en Renée. Meer info over hen volgt binnenkort. Door deze uitbreiding kunnen we u nog beter van dienst zijn!